Spaghetti 300 g tacka





Opis
Charakterystyka:
Spaghetti
Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana
Makaron z mięsem mielonym w sosie
Składniki: makaron spaghetti 36,6% (mąka z pszenicydurum), mięso wieprzowe 19,1%, woda, przyprawy (suszony koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy,seler, wzmacniacze samku: E 621 i E 635, glukoza, zioła włoskie), cebula suszona.
Produkt może zawierać soję, gorczycę, mleko łącznie z laktozą i jaja.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 403 kJ/ 96 kcal; tłuszcz 3,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g; węglowodany 8,6 g, w tym cukry 2,6 g; białko 6,4 g; sól 0,73 g.
Sposób przygotowania do spożycia:
- przełożyć zawartość do garnka i podgrzać
- opakowanie wrzucić do gorącej wody i odczekać około 8 minut
- w warunkach polowych, przy pomocy bezpłomieniowego podgrzewacza chemicznego lub przy użyciu płomieniowego paliwka stałego (obydwa dostępne w naszym sklepie).
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia
Wyprodukowano w Polsce