Frupp Jabłko - Baton Liofilizowany
Opis
Charakterystyka:
Chrupiące owoce jabłka
Pyszna i zdrowa przekąska
Zawartość błonnika 28%
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Składniki: jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1423 kJ/388 kcal; tłuszcz 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; węglowodany 69 g, w tym cukry 51 g; błonnik 28 g; białko 0,7 g; sól 0,02 g.
1 baton (10 g) stanowi jedną porcję.
Bez dodatku cukru.
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 10 g
Termin do spożycia 30.06.2021