Smalec domowy z indykiem





Opis
Smalec domowy z indykiem
Konserwa tłuszczowa sterylizowana.
Składniki: tłuszcz wieprzowy 69%, mięso drobiowe z indyka 23%, woda, sól, aromaty,
przyprawy, błonnik cytrusowy, skrobia modyfikowana, stabilizator E451, emulgator E471,
przeciwutleniacz E316, cebula smażona (cebula, olej roślinny palmowy, mąka pszenna
(gluten), sól).
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna:2020kJ/490kcal,
Tluszcz 50g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18g,
Węglowodany:< 0,5g,
w tym cukry <0,5g
Białko: 10g,
Sól: 2,7g
.Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na boku
opakowania.Przechowywać w temp. od +5 C do +25 C.
Po otwarciu przechowywać lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Data ważności do spożycia to 3 lata.
Masa netto: 144g