Salceson saperski 190 g konserwa





Opis
Opis:
Salceson saperski 190 gCharakterystyka:
Konserwa wieprzowo-wołowa sterylizowana
Składniki: mięso wieprzowe, mięso wołowe (100 g wyrobu wyprodukowano z 80 g mięsa wieprzowego i 11 g mięsa wołowego), wątroba wieprzowa, skórki wieprzowe, sól spożywcza, cebula suszona, przyprawy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1109 kJ/267 kcal; tłuszcz 22 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8 g; węglowodany <0,5 g, w tym cukry <0,5 g; białko 17 g; sól 1,6 g
Puszka EO (łatwootwieralna), aluminiowa
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia
Wyprodukowano w Polsce
Masa netto: 190 g