Nóż Japoński Satake Megumi Yanagi-Sashimi 21cm 56-58 HRC





Opis
Nóż Japoński Satake Megumi Yanagi-Sashimi 21cm
twardość stali 56-58 hrc
Produkty delikatne, jak świeże, rybie mięso , przysparzają wiele kłopotów podczas obrabiania.
- Twardość HRC +/- 1:56 - 58
- Klinga nierdzewna:Tak
- Sposób ostrzenia:Jednostronny praworęczny
- Stal wielowarstwowa:Nie
- Materiał rękojeści:Tradycyjna Japońska
- Rodzaj noża:Nóż do Sushi, Nóż kuchenny
- Długość całkowita - 33,9 cm
- Długość ostrza - 21 cm
- Szerokość klingi - 3 cm
- Grubość klingi - ok. 2 mm
- Waga - ok. 67 g
- Typ ostrza:Yanagi Sashimi
- Stal:420J2
________________________________________