Promocje
Słonina  z czosnkiem 300 g
Słonina z czosnkiem 300 g

7,50 zł

Cena regularna: 9,80 zł

szt.
Tuszonka kresowa 400 g
Tuszonka kresowa 400 g

8,70 zł

Cena regularna: 11,20 zł

szt.
Boczek wieprzowy 280 g
Boczek wieprzowy 280 g

9,60 zł

Cena regularna: 11,50 zł

szt.
Zupa grochowa z mięsem zagęszczona specjalna 850
Zupa grochowa z mięsem zagęszczona specjalna 850

11,50 zł

Cena regularna: 16,00 zł

szt.
Zupa pieczarkowa  z mięsem 850g
Zupa pieczarkowa z mięsem 850g

10,00 zł

Cena regularna: 14,80 zł

szt.
Mielonka gatunkowa extra 300 g
Mielonka gatunkowa extra 300 g

9,20 zł

Cena regularna: 12,00 zł

szt.
Pulpety w sosie cebulowym 850 g
Pulpety w sosie cebulowym 850 g

12,60 zł

Cena regularna: 17,15 zł

szt.
Pakiet PREPERSA
Pakiet PREPERSA

48,00 zł

Cena regularna: 59,00 zł

szt.
Fasola po bretońsku -850g
Fasola po bretońsku -850g

13,50 zł

Cena regularna: 18,00 zł

szt.
Smalec wojskowy 300 g
Smalec wojskowy 300 g

7,50 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Klopsiki - sos pomidorowy 850 g
Klopsiki - sos pomidorowy 850 g

12,60 zł

Cena regularna: 16,00 zł

szt.
Zupa Fasolowa z mięsem 850g
Zupa Fasolowa z mięsem 850g

12,90 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
Produkt dnia

Mieszanka do wypieku domowych bułek śniadaniowych kajzerek na naturalnym zakwasie 530g

Dostępność: brak towaru
Cena: 9,30 zł 9.30
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka do wypieku domowych bułek śniadaniowych kajzerek na naturalnym zakwasie 530g

 

Skład: mąka pszenna, słód pszenny, sól, mieszanka piekarnicza, cukier.

Opakowanie: 530 g.

 

Jedno opakowanie 530 g umożliwia wypiek około 10 bułek kajzerek.

 

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Sposób użycia (na około 10 kajzerek):

 

1) Zawartość opakowania wsyp do miski.

2) Dodaj 270 ml ciepłej wody  około (36 stopni C)

3) Dobrze zagnieć ciasto do połączenia się wszystkich składników – około 10-15 minut (najlepiej mikserem).

4) Podziel na 10 równych porcji.

5) Uformuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach

6) Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką zachowując co najmniej 4-5 cm odstępu.

7) Pozostaw w ciepłym miejscu na  +/- 50 minut (bułki powinny podwoić swoja objętość).

8) Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 200 stopni Celsjusza.

9) Piecz bez termoobiegu około 25 minut. Czas wypieku zależy od piekarnika

10) Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl