Promocje
Tuszonka wojskowa 300 gram
Tuszonka wojskowa 300 gram

8,70 zł

Cena regularna: 11,00 zł

szt.
Gulasz angielski -300 gram
Gulasz angielski -300 gram

9,20 zł

Cena regularna: 10,50 zł

szt.
Salceson czarny 300 g
Salceson czarny 300 g

7,80 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Mięsiwo kresowe 300 g
Mięsiwo kresowe 300 g

9,80 zł

Cena regularna: 12,00 zł

Smalec wojskowy 300 g
Smalec wojskowy 300 g

7,80 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Mielonka turystyczna 300 g
Mielonka turystyczna 300 g

8,20 zł

Cena regularna: 11,00 zł

Słonina wojskowa 780g
Słonina wojskowa 780g

17,00 zł

Cena regularna: 22,00 zł

szt.
Gołąbki z ryżem WEGE 800 g
Gołąbki z ryżem WEGE 800 g

13,20 zł

Cena regularna: 15,20 zł

szt.
Zupa krupnik z mięsem zagęszczony specjalny 850g
Zupa krupnik z mięsem zagęszczony specjalny 850g

12,50 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
Tuszonka kresowa 400 g
Tuszonka kresowa 400 g

9,50 zł

Cena regularna: 11,20 zł

szt.
Kiełbasa wojskowa-300 gram
Kiełbasa wojskowa-300 gram

7,60 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Schab wieprzowy 300 g
Schab wieprzowy 300 g

9,80 zł

Cena regularna: 12,00 zł

szt.
Produkt dnia
Zamykarka do puszek wek maszyna
Zamykarka do puszek wek maszyna

1 100,00 zł

Cena regularna: 1 150,00 zł

szt.

Mieszanka do wypieku domowej chałki 690g

Dostępność: brak towaru
Cena: 12,50 zł 12.50
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka do wypieku domowej chałki 690g

 

Skład: mąka pszenna, masło, cukier, odtłuszczone mleko, jaja w proszku, sól.

Opakowanie: 690 g

 

Jedno opakowanie 690 g umożliwia wypiek 2 pysznych chałek.

 

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Sposób użycia:

 

1) Zawartość opakowania wsyp do miski.

2) Dodaj odrobine ciepłego mleka  około (36 stopni C)

3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - około 3-4 minut (najlepiej robotem kuchennym).

4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.

5) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)

6) Pozostaw w ciepłym miejscu na  +/- 45 minut (ciasto powinno podwoić swoja objętość) i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220-230 stopni Celsjusza.

7) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni Celsjusza i dalej piecz przez około 30 minut.

8) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chałki wodą za pomocą pędzla.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl