Promocje
Fasola po bretońsku -850g
Fasola po bretońsku -850g

13,50 zł

Cena regularna: 18,00 zł

szt.
Zupa Fasolowa z mięsem 850g
Zupa Fasolowa z mięsem 850g

12,90 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
Kaszanka z cebulą i jabłkiem  400 g
Kaszanka z cebulą i jabłkiem 400 g

8,90 zł

Cena regularna: 10,60 zł

szt.
Tuszonka wojskowa 300 gram
Tuszonka wojskowa 300 gram

8,70 zł

Cena regularna: 11,00 zł

szt.
Kiełbasa wekowa wojskowa 300 g
Kiełbasa wekowa wojskowa 300 g

8,90 zł

Cena regularna: 11,30 zł

szt.
Boczek wieprzowy 280 g
Boczek wieprzowy 280 g

9,30 zł

Cena regularna: 11,50 zł

szt.
Kelly Kettle stalowy Base Camp SST (1.6 L) - bez nitów
Kelly Kettle stalowy Base Camp SST (1.6 L) - bez nitów

315,00 zł

Cena regularna: 349,00 zł

szt.
Karczek wieprzowy 300 g
Karczek wieprzowy 300 g

8,90 zł

Cena regularna: 11,00 zł

szt.
Kiełbasa wojskowa-300 gram
Kiełbasa wojskowa-300 gram

7,60 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Smalec wojskowy 300 g
Smalec wojskowy 300 g

7,80 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Zrazy w sosie selerowym 850 g
Zrazy w sosie selerowym 850 g

12,90 zł

Cena regularna: 16,90 zł

szt.
Salceson czarny 300 g
Salceson czarny 300 g

7,80 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Produkt dnia
Zamykarka do puszek wek maszyna
Zamykarka do puszek wek maszyna

1 150,00 zł

szt.

Mieszanka do wypieku chleba wiejskiego pszenno - ziemniaczanego 590g

Dostępność: brak towaru
Cena: 9,90 zł 9.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka do wypieku domowych bułek śniadaniowych kajzerek na naturalnym zakwasie 530g

 

Skład: mąka pszenna, słód pszenny, sól, mieszanka piekarnicza, cukier.

Opakowanie: 530 g.

 

Jedno opakowanie 530 g umożliwia wypiek około 10 bułek kajzerek.

 

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Sposób użycia (na około 10 kajzerek):

 

1) Zawartość opakowania wsyp do miski.

2) Dodaj 270 ml ciepłej wody  około (36 stopni C)

3) Dobrze zagnieć ciasto do połączenia się wszystkich składników – około 10-15 minut (najlepiej mikserem).

4) Podziel na 10 równych porcji.

5) Uformuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach

6) Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką zachowując co najmniej 4-5 cm odstępu.

7) Pozostaw w ciepłym miejscu na  +/- 50 minut (bułki powinny podwoić swoja objętość).

8) Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 200 stopni Celsjusza.

9) Piecz bez termoobiegu około 25 minut. Czas wypieku zależy od piekarnika

10) Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl