Promocje
Słonina musztardowo miodowa DOMOWY WEK
Słonina musztardowo miodowa DOMOWY WEK

12,00 zł

Cena regularna: 14,90 zł

szt.
Grochówka Żołnierska 850g
Grochówka Żołnierska 850g

14,20 zł

Cena regularna: 18,00 zł

szt.
Krupnik z pieczarkami i kurczakiem Domowy wek
Krupnik z pieczarkami i kurczakiem Domowy wek

12,30 zł

Cena regularna: 15,20 zł

szt.
Gulasz angielski -300 gram
Gulasz angielski -300 gram

8,50 zł

Cena regularna: 10,50 zł

Kiełbasa w sosie leczo DOMOWY WEK
Kiełbasa w sosie leczo DOMOWY WEK

12,70 zł

Cena regularna: 15,60 zł

szt.
Zupa gulaszowa z mięsem zagęszczona specj. 850g
Zupa gulaszowa z mięsem zagęszczona specj. 850g

13,50 zł

Cena regularna: 18,50 zł

szt.
Słonina z majerankiem DOMOWY WEK
Słonina z majerankiem DOMOWY WEK

12,50 zł

Cena regularna: 14,90 zł

szt.
Zupa Fasolowa z mięsem 850g
Zupa Fasolowa z mięsem 850g

12,50 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
  Fasola z wieprzowiną 850g
Fasola z wieprzowiną 850g

12,50 zł

Cena regularna: 17,00 zł

Produkt dnia
Zamykarka do puszek wek maszyna
Zamykarka do puszek wek maszyna

1 030,00 zł

szt.
Kiełbasa w sosie leczo DOMOWY WEK
Kiełbasa w sosie leczo DOMOWY WEK

12,70 zł

Cena regularna: 15,60 zł

szt.
NRG-5 Racje żywnościowe
NRG-5 Racje żywnościowe

39,00 zł

szt.

Mieszanka do wypieku chleba wiejskiego pszenno - ziemniaczanego 590g

Dostępność: brak towaru
Cena: 9,90 zł 9.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka do wypieku domowych bułek śniadaniowych kajzerek na naturalnym zakwasie 530g

 

Skład: mąka pszenna, słód pszenny, sól, mieszanka piekarnicza, cukier.

Opakowanie: 530 g.

 

Jedno opakowanie 530 g umożliwia wypiek około 10 bułek kajzerek.

 

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Sposób użycia (na około 10 kajzerek):

 

1) Zawartość opakowania wsyp do miski.

2) Dodaj 270 ml ciepłej wody  około (36 stopni C)

3) Dobrze zagnieć ciasto do połączenia się wszystkich składników – około 10-15 minut (najlepiej mikserem).

4) Podziel na 10 równych porcji.

5) Uformuj bułeczki, wyrabiając ciasto w dłoniach

6) Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub posypanej mąką zachowując co najmniej 4-5 cm odstępu.

7) Pozostaw w ciepłym miejscu na  +/- 50 minut (bułki powinny podwoić swoja objętość).

8) Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 200 stopni Celsjusza.

9) Piecz bez termoobiegu około 25 minut. Czas wypieku zależy od piekarnika

10) Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom przestygnąć.

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl