Promocje
Gulasz angielski -300 gram
Gulasz angielski -300 gram

8,50 zł

Cena regularna: 10,50 zł

Salceson czarny 300 g
Salceson czarny 300 g

5,00 zł

Cena regularna: 9,50 zł

szt.
Kaszanka z cebulą i jabłkiem  400 g
Kaszanka z cebulą i jabłkiem 400 g

6,00 zł

Cena regularna: 10,60 zł

szt.
Kelly Kettle Ultimate Scout Kit SST stalowy (1.2 L)
Kelly Kettle Ultimate Scout Kit SST stalowy (1.2 L)

520,00 zł

Cena regularna: 579,00 zł

szt.
Gołąbki -sos pomidorowy  850 g
Gołąbki -sos pomidorowy 850 g

13,50 zł

Cena regularna: 18,30 zł

szt.
Gołąbki z kaszą jaglaną WEGE 800 g
Gołąbki z kaszą jaglaną WEGE 800 g

12,00 zł

Cena regularna: 15,20 zł

szt.
  Fasola z wieprzowiną 850g
Fasola z wieprzowiną 850g

12,50 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
Zupa Fasolowa z mięsem 850g
Zupa Fasolowa z mięsem 850g

12,50 zł

Cena regularna: 17,00 zł

szt.
Mielonka gatunkowa extra 300 g
Mielonka gatunkowa extra 300 g

6,50 zł

Cena regularna: 12,00 zł

szt.
Produkt dnia
Zamykarka do puszek wek maszyna
Zamykarka do puszek wek maszyna

1 030,00 zł

szt.
Wiertarka słupowa kolumnowa 2150w
Wiertarka słupowa kolumnowa 2150w

350,00 zł

szt.
NRG-5 Racje żywnościowe
NRG-5 Racje żywnościowe

39,00 zł

szt.

Mieszanka do wypieku chleba domowego na naturalnym zakwasie 520 g

Dostępność: brak towaru
Cena: 9,80 zł 9.80
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka do wypieku chleba domowego na naturalnym zakwasie 520 g

 

Skład: mąka pszenna typ 450, żytnia typ 720, naturalny wysuszony zakwas żytni, sól, cukier.

Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.

Przechowywanie: przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.

Opakowanie: 523 g

 

Jedno opakowanie 523 g umożliwia wypieczenie: 1 dużego lub dwóch mniejszych bochenków chleba.

 

Mieszankę przygotuj zgodnie z recepturą podaną na opakowaniu.

Sposób użycia (na 1 chleb):

 

1) Zawartość opakowania wsyp do miski.

2) Dodaj 400 ml ciepłej wody  około (26 stopni C)

3) Mieszaj do połączenia się wszystkich składników - min. 3-4 minut.

4) Pozostaw przykryte ciasto na 30 minut.

5) Przełóż ciasto do wysmarowanej formy (najlepiej o wymiarach 35 x 14 1,8L)

6) Pozostaw w ciepłym miejscu +/- 35 minut do podwojenia objętości i wstaw do rozgrzanego piekarnika do 220 - 230 stopni C (bez termoobiegu)

7) Wypiekaj tak 10 minut następnie zmniejsz temperaturę do 180-190 stopni C i dalej piecz przez około 30 minut.

8) Po wyjęciu z piekarnika posmaruj z wierzchu chleb wodą za pomocą pędzla.

9) Wyjmij chleb z blaszki, pozostaw do ostygnięcia na kratce. 

Opinie o produkcie (0)

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper.pl