Kiełbasa z łopatki regionalna DOMOWY WEK
Opis
Kiełbasa z łopatki regionalna
Kiełbasa produkowana ręcznie z polskiej wieprzowiny.
Do jej wytworzenia użyto tylko mięsa z łopatki, słoniny i naturalnych przypraw.
Nie zawiera żadnych konserwantów ani wypełniaczy chemicznych.
Kiełbasę regionalną wyróżnia bogactwo smaku z uwagi na zawartość ziół i nasion kozieradki.
Aromatyczna, pachnąca, łagodna w smaku. Jest to kiełbasa bardziej chuda z mniejszą ilością tłuszczu.
Idealna na kanapki w domu, pracy lub w podróży.
Produkt z najwyższej jakości składników, z polskiego mięsa.
Wytwarzany całkowicie ręcznie, więc między poszczególnymi partiami mogą pojawiać się nieznaczne różnice w smaku.
Skład:
Łopatka wieprzowa, podgardle wieprzowe, przyprawy wyłącznie naturalne (w tym: kminek mielony, czosnek niedźwiedzi, kozieradka, pieprz), czosnek, cebula, sól, cukier, żelatyna.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
węglowodany- 3g, tłuszcze - 26g, białko- 17g, błonnik- 0g
Wartość energetyczna:
kcal/100g- 314kcal
Opakowanie:
Puszka 300g netto
Najlepiej spożyć przed:
24 miesiące od daty produkcji