Kawa kolumbijska





Opis
Charakterystyka:
NOWOŚĆ - najlepszej jakości kolumbijska kawa w specjalnie zaprojektowanych zaparzaczach wielokrotnego użytku. Wystarczy wypłukać i napełnić świeżą kawą.
Wypalana w rzemieślniczej palarni kawy, wydobywając wyraźny, doskonale zbilansowany smak i świeży aromat prażonych migdałów, gorzkiej czekolady i dojrzałych owoców pomelo.
Składniki: 100% kawa Arabica.
Sposób użycia: odkręć plastikowy zawór, otwórz torebkę i ukształtuj ją tak, aby stanowiła zaparzacz (torebka typu doypack), dodaj gorącej wody o temperaturze 95oC do zaznaczonej linii, następnie zamknij torebkę za pomocą struny. Czas parzenia kawy 4-8 minut w zależności od pożądanej intensywności smaku - otrzymujemy 2 filiżanki aromatycznej kawy (po 150 ml).
UWAGA: przy parzeniu kawy zachowaj ostrożność (gorąca woda).
Masa netto: 21 g
Zdjęcie ma charakter poglądowy.