FRUPP MALINOWY - BATON LIOFILIZOWANY





Opis
Chrupiące owoce maliny bez barwników i konserwantów - pyszna i zdrowa przekąska.
Zawartość błonnika 15%. Zawiera polifenole o właściwościach antyoksydacyjnych (400 mg/100 g produktu). PRODUKT BEZGLUTENOWY.
Składniki: maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1552 kJ/367 kcal; tłuszcz 0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g; węglowodany 79 g, w tym cukry 65 g; błonnik 15 g; białko 3,8 g; sól 0,03 g.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Wyprodukowano w Polsce.
Masa netto: 10 g
termin spożycia 25.06.2021